FAQs

Připravili jsme pro vás odpovědi na nejčastěji pokládané dotazy týkající se našich originálních obrazů i reprodukcí.

Teď a tady 120x120 cm vild art abstraktní luxusní obrazy a reprodukce

V případě zájmu o naše obrazy nás prosím kontaktujte prostřednictvím našeho kontaktního formuláře v sekci kontakt nebo zavolejte přímo Martinovi na číslo +420 608 373 424.

Naše tvorba je převážně zakázková, ale snažíme se přidávat i volnou tvorbu do nabídky.

V tuto chvíli jediná volná tvorba k prodeji bude na výstavě v pražském Gramu na Vinohradech od 11.4. – 14.5.2024.

Ano, malujeme převážně obrazy na zakázku. Rádi se s Vámi osobně nebo jinou formou setkáme, probereme Vaši představu a naše možnosti zhotovení zakázky. 

Běžná cena našich originálních maleb je od 50.000 Kč. Vždy záleží na konkrétním díle, jeho náročnosti, velikosti, technice a dalších aspektech celého procesu. Konkrétní ceny tedy řešíme vždy individuálně.

Součástí výsledného obrazu je samozřejmě doklad o koupi, certifikát pravosti a vše je signováno, abychom do budoucna předešli zpochybňování pravosti našich děl. 

Ano, v sekci reprodukce najdete kolekci speciálních obrazů v limitovaných sériích v té nejvyšší tiskové kvalitě za dostupné ceny opatřených certifikáty pravosti, abychom potěšili ty z vás, kteří nemají dostatek finančních prostředků na originální malbu a přesto by rádi vlastnili jeden z našich obrazů.

Převážně jsou naše obrazy malované akrylovými barvami, avšak tento rok jsme uvedli naší první olejomalbu a pro její velký úspěch v tom plánujeme pokračovat.

Ano. Naše obrazy můžete zavěsit dle Vašich preferencí. Obraz bude signován až po Vašem potvrzení.

Ano. Zahraniční výstava je plánována na březen 2025. Více informací budeme postupně zveřejňovat.

cs_CZCzech